نگاه شمال؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت ، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر کنترل وضعیت واردات کالاهای اساسی و استراتژیک علی الخصوص روغن های خام وارداتی مانند؛ سویا،کلزا و آفتابگردان، کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از انبارها و مخازن نگهداری روغن […]

نگاه شمال؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت ، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر کنترل وضعیت واردات کالاهای اساسی و استراتژیک علی الخصوص روغن های خام وارداتی مانند؛ سویا،کلزا و آفتابگردان، کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از انبارها و مخازن نگهداری روغن های وارداتی بازدید نمودند.

وی در ادامه افزود؛ طی بازدید کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و نمونه برداری از کالاهای اساسی در صورت مطابقت با ضوابط ، دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی مجوز ترخیص و مصرف کالا در سامانه TTACصادر می شود.

دکتر سرودی در پایان با بیان اینکه همه صادرکنندگان و وارد کنندگان محصولات سلامت محور خوراکی و آشامیدنی می بایست اطلاعات خود را در سامانه TTAC ثبت نمایند، تصریح کرد؛ هدف اصلی این سامانه، ردیابی و رهگیری کالاهای سلامت‌محور می باشد.