ورود چهار دستگاه MRI در گیلان؛ تقویت قطب درمانی غرب گیلان اولویت نظام سلامت استان است

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز در آئین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش در سالن همایش‌های این شبکه، با بیان اینکه توسعه عدالت‌محور نظام سلامت از راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دوره کنونی است، اظهار کرد: رشد متوازن نظام سلامت علاوه بر زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، در رشد و توسعه منابع انسانی نیز باید اعمال شود که کمک به رشد فردی مدیران شهرستانی از نمونه آن است.

 

وی بر توسعه بهداشت و پیشگیری نسبت به درمان تاکید کرد و افزود: ما باید روزی به خود ببالیم که مردم کمتری به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و بیشتر خدمات درمانی را از بخش بهداشت بگیرند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به برخی از بیماریهای غیرواگیر در استان، گفت: چاقی، دیابت، فشار خون بالا و تروما از جمله تهدیدات در نظام سلامت استان است.

 

دکتر آشوبی با اشاره به رشد شاخص‌های سلامت در گیلان طی سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر چهار دستگاه MRI به استان وارد شده که یکی از آن‌ها در بیمارستان شهید نورانی تالش بوده است.

 

وی از توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به قطب‌های درمانی از جمله تالش خبر داد و افزود: برخی از پزشکان متخصص برای نخستین بار به بیمارستان شهید نورانی تالش اختصاص یافته‌اند که باید در آینده نیز تجلیل شوند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وحدت را یکی از مزیت‌های نسبی در تالش برشمرد و گفت: این مهم بیانگر همراهی همه‌جانبه جهت رشد منطقه بوده و باید با همین صورت ادامه پیدا کند.

 

دکتر آشوبی همچنین بر حضور مستمر و میدانی در مراکز سلامت‌محور به ویژه در روستاها و همچنین بر تعامل و مشورت با مسئولان شهرستانی و استانی جهت توسعه نظام سلامت تالش تاکید کرد.

 

دکتر یاسر اسلام دوست- نماینده مردم شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با حایز اهمیت برشمردن مقوله بهداشت، اظهار کرد: هرچقدر در بهداشت موفق تر عمل کنیم هزینه کمتری در درمان پرداخت خواهیم کرد.

 

وی با تقدیر از تلاش‌های مدیریت پیشین شبکه بهداشت و درمان تالش، افزود: باید همت و تلاش مدیریت شبکه بهداشت و درمان تالش در دوره کنونی نیز دنبال شود.

 

نماینده مردم طوالش با اشاره به اینکه بیمارستان تالش، قطب درمانی غرب گیلان است، گفت: برخی از تخصص‌های پزشکی در بیمارستان تالش حضور ندارد که باید با تخصیص پزشکان متخصص از جمله مغز و اعصاب یا طب اورژانس بیشتر از تشدید بار بیماران در بیمارستان کم کرد.

 

دکتر اسلام دوست، همچنین بر لزوم ساماندهی بخش دیالیز، تکمیل بیمارستان قلب، توسعه بخش اورژانس و دیگر بخش‌های لازم در مجموعه بیمارستان شهید نورانی را نیز خواستار شد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نورزاد- امام جمعه تالش نیز با تقدیر از اقدامات شایسته شبکه بهداشت و درمان طی سال‌های اخیر، اظهار کرد: راه‌اندازی شیمی‌درمانی، بهره‌برداری از MRI و چندین اقدام بزرگ در شهرستان تالش نوید آینده‌ای روشن در این منطقه است.

 

وی مجموعه بهداشت و درمان را یکی از بزرگترین دستگاه‌های خدمات رسان دانست و افزود: یقینا در سایه وفاق و همدلی نظام سلامت شهرستان تالش رشد و توسعه ای شتاب گونه به خود خواهد گرفت.

 

امام جمعه تالش، بیمارستان شهید نورانی را قطب درمانی غرب گیلان برشمرد و گفت: لازم است علیرغم تلاش‌های صورت گرفته، نواقص موجود نیز رفع و زیرساخت‌های لازم تکمیل شود تا شاهد تکمیل بسته‌های خدمتی در این قطب درمانی باشیم.

 

گفتنی است؛ در این مراسم از زحمات دکتر سعید رستمی تقدیر و دکتر محمد جعفرپور به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان تالش معرفی شد.