به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، احداث بیمارستانهای تنفسی در استانهای مختلف از جمله در گیلان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، اصفهان و دیگر مناطق کم برخوردار کشور و همچنین احداث بالغ بر ۱۲ بیمارستان تخصصی توسط ارتش در استانهای مختلف ازجمله شهرکرد و خراسان شمالی ، نمونه هایی از فعالیتهای قرارگاه محرومیتزدایی […]
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، احداث بیمارستانهای تنفسی در استانهای مختلف از جمله در گیلان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، اصفهان و دیگر مناطق کم برخوردار کشور و همچنین احداث بالغ بر ۱۲ بیمارستان تخصصی توسط ارتش در استانهای مختلف ازجمله شهرکرد و خراسان شمالی ، نمونه هایی از فعالیتهای قرارگاه محرومیتزدایی نیروی زمینی محوری ارتش در حوزه بهداشت و درمان کشور است.
استفاده از ظرفیت سازمانها و نهادهای مختلف ازجمله ارتش، سپاه، بسیج، استانداری، دادگستری و دیگر نهادهای متولی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون نیز یکی از رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان بوده و باعث شده تا سیر ارتقای و اعتلای شاخصهای سلامت در استان، شتابی روزافزون به خود بگیرد.
همراستا با فعالیتهای پیشگیرانه و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، حضور ارتش جمهوری اسلامی ایران بهویژه قرارگاه محرومیتزدایی آن در کنار سایر نهادها و سازمانها برای مدیریت بحران کرونا در این استان، بسیار پررنگ و قابلملاحظه بود.
غربالگری جمعیت با استقرار در مبادی ورودی و خروجی گیلان، توزیع اقلام محافظت فردی و یا تب سنجی، مشارکت در اجرای طرح غربالگری بیماریابی و واکسیناسیون کرونا و همچنین گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر و خیابانهای استان از جمله فعالیتهای نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در ایام نخست شیوع کرونا در کشور و ادامه آن در گیلان بود.
اما ارتش در کنار اقدامات آفندی و خدمات ارزشمند در حوزه بهداشت، در راستای تجهیز، توسعه عمرانی و همچنین بهبود فضای فیزیکی و زیرساختهای بهداشت و درمان استان نیز گامهای بلندی برداشته است.
توسعه بخش اورژانس بیمارستان فومن، بهسازی مرکز جامع سلامت شبانهروزی شهر ماکلوان، احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی دائمی تنفسی شهید نامجوی ارتش در رشت، بازسازی و تجهیز بخش ICU بیمارستان فومن و بازسازی خانه بهداشت آبرود از مهمترین پروژههایی بود که ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط قرارگاه محرومیتزدایی خود برای گیلانیها به ارمغان آورده است.
قرارگاه محرومیتزدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین در شرق گیلان نیز اقدامات قابلملاحظهای را از خود برجای نهاده که درخور تحسین و شایسته تقدیر است.
به همت نیروی زمینی محوری ارتش، بخش عمدهای از مشکلات بیمارستان پیروز لاهیجان برطرف شده که می توان به نمونه هایی مانند ساخت سالن مطالعه بیمارستان، ساخت پانسیون پزشکان و پانسیون پرستاران، ساخت سکوی منبع ۲۰ تنی اکسیژن مایع، ساخت کانکس جهت انبار دارویی و ساخت کانکس جهت بهرهبرداری همراه مراجعین دیالیز اشاره کرد.
امروز مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین مسوولان محلی شهرستان لاهیجان از جمله نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان با حضور در بیمارستان پیروز لاهیجان، ۶ پروژه درمانی و تجهیزاتی را رسماً افتتاح و به بهرهبرداری رساندند.
ارتش جمهوری اسلامی ایران برای احداث طرح های درمانی لاهیجان که امروز افتتاح و به بهره برداری رسیدند، مجموعاً ۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است.
علاوه بر پروژههای افتتاحشده در بیمارستان پیروز لاهیجان، نیروی زمینی محوری ارتش به همت قرارگاه محرومیتزدایی خود، پروژههای دیگری را نیز در حوزه بهداشت و درمان استان در دست اجرا دارد.
همزمان با افتتاح چندین پروژه عامالمنفعه در بیمارستان پیروز لاهیجان، عملیات اجرایی احداث بخش دیالیز ، تالاسمی و شیمی درمانی بیمارستان سید الشهدای این شهرستان نیز رسماً آغاز شد.
علاوه بر آن، قرارگاه محرومیتزدایی نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران، راهاندازی پروژه CT اسکن و همچنین MRI در شهرستان فومن را نیز در دست اقدام دارد.
گفتنی است، امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت خرید و ایجاد یک باب سازه فلزی پیشساخته بهعنوان فاز دوم اورژانس پشتیبان در مجتمع دانشگاهی(سایت لاکان) نیز امسال وعده همکاری داده بود.
با احداث و راهاندازی این سازه فلزی بخشهایی نظیر اتاق عمل، بخشهای بستری و فضاهای اداری با ظرفیت ۳۰۰ تا ۴۰۰ تخت بستری ایجاد خواهد شد تا با قرار گرفتن این امکان در کنار یکدیگر، یک بیمارستان کامل ایجاد شود
Monday, 20 January , 2025