بسیاری استخراج بیت کوین را یکی از مظنونین اصلی قطعی برق می دانند و مسئولین برق کشور باید با قاطعیت اعلام کنند که آیا واقعا این مسئله باعث بروز خاموشی های گسترده شده است یا خیر؟

بیت کوین=خاموشی برق ؟؟!!!

⭕ارزش بیت کوین در این روز‌ها افسار گسیخته است و هر روز رکورد جدیدی را ثبت می‌کند. در حالی که تا چند وقت پیش ارزش این رمز ارز ۸ هزار دلار بود همین چند روز پیش ارزش آن به بیش از ۴۰ هزار دلار هم رسید. این افزایش ارزش شدید بیت کوین گویا با خاموشی‌های اخیر و قطعی برق در ارتباط می‌باشد.

⭕این روزها شاهد خاموشی ها گسترده هستیم و این مسئله موجب شده است تا بسیاری از مردم به وضع موجود معترض باشند. برخی از مسئولین مردم را دعوت می کنند تا برق کمتری برای جلوگیری از خاموشی های بیشتر، مصرف کنند.
برخی دلیل این خاموشی ها را در روند صعودی افزایش ارزش بیت کوین می دانند. مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه مصرف غیرمجاز برق توسط استخراج‌کنندگان ارزهای مجازی از عوامل افزایش مصرف برق در کشور است، گفت: بیش از ۳۰۰ مگاوات برق غیر مجاز توسط استخراج کنندگان ارزهای مجازی مصرف می‌شود. وی گفت: بالا رفتن نرخ بیت کوین که یک زمان هشت هزار دلار بود و اکنون به بیش از ۳۰ هزار دلار رسیده سبب افزایش تعداد استخراج کنندگان شده است.

⭕طبق محاسبات صورت گرفته هر دستگاه استخراج ارز دیجیتال (اسیک ماینر) در ثانیه ۱۵۰۰ کیلووات برق مصرف می ‌کند و این در حالی است که یک مایکرویو معمولی در همین مدت تنها ۹۰۰ کیلووات مصرف می ‌کند. بنابراین این دستگاه ها مصرف برق بالایی دارند.
با توجه به اینکه به برق در ایران یارانه پرداخت می شود و هزینه آن در ایران پایین است، عده ای در حال سوءاستفاده از برق صنعتی و کشاورزی می باشند. این نوع برق به مراتب ارزان تر از برق خانگی است و به همین منظور بسیاری از کسانی که در کار استخراج ارز دیجیتالی هستند، سعی می کنند سوله هایی که مجهز به برق صنعتی یا کشاورزی هستند را برای استخراج اجاره یا خریداری کنند…..


🔴به هر صورت همان گونه که ملاحظه می گردد بسیاری استخراج بیت کوین را یکی از مظنونین اصلی قطعی برق می دانند و مسئولین برق کشور باید با قاطعیت اعلام کنند که آیا واقعا این مسئله باعث بروز خاموشی های گسترده شده است یا خیر؟ البته برخی نیز نبود سوخت برای نیروگاه ها و صادرات برق را از دیگر عوامل خاموشی ها قلمداد می کنند. دو عاملی که شاید در سال های گذشته و البته با مصرف برق بالاتر (به دلیل آنکه کرونا در آن سال ها وجود نداشت و در نتیجه دانشگاه ها و مدارس و … تعطیل نبودند) باعث خاموشی های این چنینی نشده بودند.